Slušalice AUDIO TECHNICA ATH-M50XBT2

-Tip slušalica: zatvorene dinamičke
-Promjer pogonskih jedinica: 45 mm
-Osjetljivost: 99 dB/MW
-Frekvencijski odziv: 15 – 28 000 Hz
-Impedancija: 38 ohma
-Tip mikrofona: MEMS
-Polarni uzorak mikrofona: u svim smjerovima
-Osjetljivost mikrofona: -38 dB
-Frekvencijski odziv mikrofona: 85 – 15 000 Hz
-Bluetooth verzija: 5.0
-Domet rada Bluetootha: cca 10 m
-Kompatibilni Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
-Podržani kodeki: LDAC / AAC, SBC
-Baterija: DC 3.7V litij-polimerna
-Vrijeme punjenja: približno 3.5 h
-Trajanje baterije: približno 50 h
-Težina: približno 307 g
-Stranica proizvođača: >Link<
-Jamstvo: 2 godine

Dostupnost:

Na zalihi

199,00 

Na zalihi

Jednokratno: 199,00 €
do 12 rata: 199,00 € 16,58 €/mj
13-36 rata: 210,94 € 5,86 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

Druga generacija poznatih slušalica iz M-serije sadrži brojna poboljšanja performansi i  načina upotrebe. Ipak, što se tiče samog zvučnog potpisa, u tom području ništa nije promijenjeno. M50xBT2 slušalice pružaju isto bežično iskustvo slušanja kao i njihove prethodnice, s vlastitim 45-mm pogonskim jedinicama koje pružaju iznimnu jasnoću i dubok, precizan bas odziv.

Postoji i opcija za prilagodbu postavki EQ-a pa ako tako odaberete, možete izvršiti promjene u Audio Technica aplikaciji i sačuvajte ih direktno u slušalice. Uvelike je poboljšan vokalni segment, time što je integrirana Beamforming tehnologija mikrofona pruža jasnije i čišće telefonske pozive i komunikaciju. Također je novost uparivanje s više točaka kako bi se omogućilo bežično povezivanje s dva Bluetooth uređaja odjednom, dok Google Fast Pair omogućuje brzo uparivanje M50xBT2 slušalica s Android pametnim telefonom ili drugim uređajem.

Low latency način rada smanjuje kašnjenje radi usklađivanja audia i videa za lakši streaming i videoigre. Zahvaljujući dodatku dva mikrofona i tehnologiji za oblikovanje zraka, ove slušalice nude čišće telefonske pozive i komunikaciju s ugrađenim Amazon Alexa glasovnim asistentom.

Strujni krug unutar slušalica omogućuje vam da čujete svoj glas u slušalicama kada upućujete pozive putem većine smartphone-a te je time olakšana komunikacija u telefonskim i video pozivima. Od sada više ne morate tražiti opciju za utišavanje zvuka tijekom poziva – mikrofon na ovim slušalicama može se isključiti jednostavnim pritiskom na tipku. Kontrola glasnoće/isključivanje zvuka, pokretanje glazbe i pristup glasovnom asistentu (Amazon Alexa, Google Assistant, Siri) – sve je moguće putem praktičnih tipki ugrađenih u lijevu slušalicu.

Opremljene su vrhunskim audio komponentama uključujući napredni audio DAC AK4331 i namjensko interno pojačalo za slušalice kako bi pružio jasan zvuk visoke vjernosti. Uz SBC, dodana je kompatibilnost s AAC i LDAC vrhunskim bežičnim audio kodekima za mogućnost još bolje reprodukcije iz visokokvalitetnih glazbenih izvora.

Uživajte do 50 sati neprekidne upotrebe (nakon što su slušalice do kraja napunjene) i do 3 h dodatnog slušanja  uz 10-minutno brzo punjenje putem poboljšane USB-C veze. U pakiranje je uključen i kabel duljine 1.2 metra za moguću opcionalnu žičanu upotrebu.

Koristite aplikaciju A-T Connect za aktiviranje low-latency načina rada, podešavanje EQ-a, promjenu ravnoteže glasnoće, odabir željenog glasovnog asistenta, lociranje zalutalih slušalica, promjenu kodeka i još mnogo toga.