Dostava

Cijena dostave iznosi 5,31€ (bez ozbira na težinu i broj paketa) za iznose do 99,00€ a iznad toga je besplatna.

Dostavu vršimo na cijelo područje Republike Hrvatske a dostavu u druge zemlje ne vršimo!

Naručenu robu dostavljamo putem DPD dostavne službe. Narudžbe predane do 12:00h od Ponedjeljka do Petka šalju se isti dan, u suprotom odmah sljedeći radni dan. Narudžbe napravljene Petkom poslje 12:30h ili vikendom (subota-nedjelja) šalju se u Ponedjeljak!. Robu dostavna služba ne dostavlja vikendom!.

“Iznimno određene pošiljke šaljemo drugim kurirskim službama, npr televizore velikih dijagonala ili glomazne pošiljke gdje ukupna težina prelazi 50kg.”

Zaštita podataka prilikom dostave

Vaše podatke koristimo samo i isključivo za realizaciju narudžbe i dostave. Ukoliko ne želite da na nalog stavimo Vaš telefonski ili mobilni broj molimo da to stavite u napomenu prilikom narudžbe. Na taj način nećete dobivati sms obavijest o terminu dostave niti će vas kurir moći kontaktirati. Ime, prezime, ulica i kućni broj nažalost su obavezni te bez istih nismo u mogućnosti dostaviti naručene proizvode.

Uvjeti preuzimanja dostave

Imajte na umu da dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu. Na ovo ne možemo utjecati ali možemo staviti u napomenu.

Oštećenje pošiljke

Ukoliko vam pošiljka stigne oštećena odbijte je primiti! Nas obavijestite o tome a mi ćemo vam poslati nove proizvode. Ukoliko ambalaža nije vidno oštećena a po otvaranju paketa utvrdite da je došlo do oštećenja molimo da nas obavijestite o tome, poslati ćemo o našem trošku dostavnu službu da oštećen paket preuzme a u međuvremenu poslat ćemo vam nove ispravne proizvode.

Dostava na otoke

Dostava preko Neuma ili na određene otoke može potrajati (red vožnje trajekta, raspored dostave na otoke kurirske službe).
Ovdje pogledajte raspored dostave na otoke: >Raspored<