Dostava

Dostavu vršimo na cijelo područje Republike Hrvatske a dostavu u druge zemlje ne vršimo!.
Cijena dostave iznosi fiksno 37,00 kn za iznose do 700,00kn.
Za iznose veće od 700,00kn dostava je besplatna.

Dostavu vršimo putem DPD kurirske službe. Narudžbe predane do 12:00h Pon-Pet šalju se isti dan, u suprotom odmah sljedeći radni dan. Narudžbe napravljene Petkom poslje 12:30h ili vikendom (subota-nedjelja) šalju se u Ponedjeljak!. Robu dostavna služba ne dostavlja vikendom!.

Iznimno određene pošiljke šaljemo drugim kurirskim službama, npr televizore velikih dijagonala ili glomazne pošiljke gdje ukupna težina prelazi 50kg.

Zaštita podataka
Vaše podatke koristimo samo i isključivo za realizaciju Vaše narudžbe i dostave. Ukoliko ne želite da na nalog stavimo Vaš telefonski ili mobilni broj molimo da to stavite u napomenu prilikom narudžbe. Na taj način nećete dobivati sms obavijest o terminu dostave niti će Vas kurir moći kontaktirati. Ime, prezime, ulica i kućni broj nažalost su obavezni te bez istih nismo u mogućnosti dostaviti naručene proizvode.

Uvjeti preuzimanja dostave
Imajte na umu da dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu. Na ovo ne možemo utjecati ali možemo staviti u napomenu.

Ukoliko na prvu posumnjate na oštećenje pakiranja, odbijte primiti takvu pošiljku a nas obavijestite o slučaju, poslat ćemo Vam novi proizvod/e.
Ukoliko ne primite robu u razumnom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće na mail adresu ekran.maloprodaja@gmail.com ili telefonski, na broj 031/283-765.

Također, dostava preko Neuma ili na određene otoke može potrajati (red vožnje trajekta, raspored dostave na otoke kurirske službe).
Ovdje pogledajte raspored dostave na otoke: >Raspored<