Pametna narukvica MI SMART BAND 7

Nova i još bolja pametna narukvica
Još veći i pregledniji AMOLED zaslon od 1.62“. Novi UI/UX dizajn prikazuje više informacija i to detaljnije na svakoj stranici. Nova generacija čipseta podržava još bolju izvedbu animacije i drugih efekata. Sadrži 120 načina vježbanja koji uključuju tenis, veslanje i još profesionalnije načine rada koji prate rad srca i izgaranje kalorija.

Pratite VO2 maksimalno opterećenje treningom, trajanje oporavka i efekt vježbanja koji te navode svaku vježbu. Index zdravlja na Smart Band 7 može pomoći jasnije prikazati aktivnost i dostignuće. Smart Band 7 prati vaše zdravlje kroz cijeli dan i noć – prati vaš san i 24-h rad srca i podržava praćenje disanja noću. Band Smart 7 ima mogućnost oko 100+ vrsta brojčanika u koji možete prilagoditi i svoje fotografije. Vodootporan je do 5ATM tako da se može koristiti tijekom plivanja. Baterija može potrajati i do 14 dana s korištenjem osnovnih funkcija.

-Pametna sportska narukvica
-Zaslon: 1.62″ AMOLED
-Rezolucija: 192x490px, 326 PPI
-Dubina boje: 16 bit
-Svjetlina: do 500 nita
-RAM: 8MB
-ROM: 8MB + 128MB
-Bluetooth: 5.0
-Senzori: 3-osni akkcelerometar + žiroskop + PPG senzor
-Baterija: LiPo 180mAh (do 14 dana normalnog korištenja)
-Stranica proizvođača: >Link<

Ponudu ostalih pametnih narukvica pogledajte > Link

Dostupnost:

Na zalihi

54,99 

Na zalihi

Jednokratno: 54,99 €
do 12 rata: 54,99 € 4,58 €/mj
13-36 rata: 58,29 € 1,62 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

Prva stvar koju treba primijetiti kod Xiaomijevog najnovijeg Mi Banda 7 je da je veći. Pametna narukvica dobiva 1,62-inčni Always-on AMOLED zaslon u odnosu na 1,56-inčni zaslon kod Mi Band 6 . To povećava područje gledanja za 25%. Gustoća piksela zaslona je 326 PPI. S većim zaslonom, Xiaomi je također prilagodio korisničko sučelje na pametnoj narukvici s precrtanim ikonama, novim efektima i ponovno osmišljenim vizualnim prikazima podataka. Također dobivaš svježe brojčanike satova — točnije 100 novih, prilagodljivih. Xiaomi nudi četiri nove opcije analize sportskih podataka za mjerenje opterećenja treninga, vremena oporavka, maksimalnog unosa kisika i učinaka aerobnog/anaerobnog treninga.  Za praćenje aktivnosti, Mi Band 7 donosi 120 sportskih načina rada, koji pokrivaju sportove na otvorenom i vježbe u zatvorenom, uključujući trening u teretani, aerobik i još mnogo toga. Također, može pratiti potrošnju kalorija i analizirati rezultate u tandemu sa statistikom otkucaja srca kako bi se razumjela učinkovitost gubitka masti. Još jedno poboljšanje dolazi u obliku kontinuiranog praćenja kisika u krvi i upozorenja o niskom SpO2. Xiaomi Band 7 će vibrirati i upozoriti korisnike kada im kisik u krvi padne ispod 90%. Značajka je namijenjena planinarima i trkačima na duge staze kako bi im pomogla da steknu uvid u sadržaj kisika u krvi u stvarnom vremenu. Osim toga, Xiaomi Band 7 također podržava cjelodnevno praćenje otkucaja srca, praćenje spavanja, praćenje stresa, praćenje zdravlja žena, trening disanja i druge popularne funkcije praćenja zdravlja. Xiaomi Band 7 ima 5ATM certifikat kao i njegov prethodnik. To znači da može izdržati pritiske vode ekvivalentne dubini od 50 metara. Napaja ga baterija od 180 mAh koja je dovoljna za 14-dnevno neprekidno korištenje.