-50,85  (383,13 kn)

Odvlaživač zraka TROTEC TTK 99 HEPA

Akcija -15%
Od 12.09. - 30.09. ili do isteka zaliha.
Pogledaj ponudu→

-Višenamjenski odvlaživač
-Tehnologija za trajno poboljšanje kvalitete zraka
-Uklanja nezdravu vlagu
-Zrak se čisti putem integriranog HEPA filtera i uklanja se 95% patogenih bakterija i virusa, spora plijesni, pelud, kućna prašina, sitna prašina, alergeni i drugi zagađivači
-Također zrak se oslobađa aerosola opterećenog virusima (Covid, gripa)
-Pogodno za osobe koje pate od alergija
-Automatsko odvlaživanje (potpuna automatika)
-Digitalni senzori kvalitete zraka
-Četiri načina rada
-Zaštita od prenapunjenosti spremnika vodom
-Mogućnost odvoda kondenzata putem crijeva na stražnjoj strani
-Prikaz trenutne vlažnosti zraka
-Za prostorije do 90m2
-Kapacitet odvlaživanja: maks 31 litra / 24 sata
-Indikator kvaliteta zraka
-Funkcija tajmera, funkcija memorije (automatsko ponovno pokretanje)
-Brava za djecu
-Spremnik za vodu: 4 litre
-Funkcija sušenja rublja
-Područje rada: od +5°C do +32°C (30% – 80% RH)
-Razina buke: 51dB
-Težina: 17kg
-Dimenzije(VxŠxD): 585 x 370 x 250 mm
-Jamstvo: 2 godine

Dostupnost:

Nema na zalihi

NC 30 dana: 339,00  (2.554,20 kn)
288,15  (2.171,07 kn)

Nema na zalihi

Opis

Višenamjenski dizajnerski odvlaživači zraka TTK 99 HEPA opremljen s tehnologijom za trajno poboljšanje kvalitete zraka. Uređaj uklanja nezdravu vlagu u dnevnim i poslovnim prostorima, uredima, trgovinama, nezagrijanim zimskim vrtovima, podrumima i garažama do veličine 90 m² ili 230 m³. Osim toga, zrak u prostoriji se čisti pomoću integriranog HEPA filtera i uklanja se 95 posto patogenih bakterija i virusa, spora plijesni, pelud, kućna prašina, sitna prašina, alergeni i drugi zagađivači. Zamjetno olakšanje posebno za osobe koje pate od alergija i osobe s alergijom na kućnu prašinu.

Automatsko odvlaživanje s kontroliranim higrostatom s ciljanim odabirom željene vlage (30% do 80%), digitalni senzori kvalitete zraka, četiri načina rada uključujući noćni način rada i dvostupanjski ventilator jamče pouzdano odvlaživanje i pročišćavanje zraka. Za neprekidnu uporabu bez nadzora, uređaj sa zaštitom od prelijevanja također ima priključak crijeva na stražnjoj strani, kako bi se trajno odvodio kondenzat iz zraka kroz crijevo. Prednji LED zaslon u boji, koji prikazuje status kvalitete zraka u zatvorenom u tri boje (plava, zelena, crvena). Osvijetljeni segmentni zaslon na LED zaslonu pruža precizne informacije o trenutnoj vlažnosti, unaprijed zadanoj ciljnoj vlažnosti i preostalim radnim satima kada je 24-satni mjerač vremena aktiviran za vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje.

Odvlaživač zraka u prostoriji TTK 99 HEPA vidi ono što vi ne vidite. Njegovi digitalni senzori vlažnosti kontinuirano mjere vlažnost zraka u prostoriji. Prednji LED prikaz trenutne vlažnosti u prostoriji u boji je praktičan:

  • Plavo: Pokazuje da je zrak presuh ispod 50%
  • Zeleno: Pokazuje optimalnu vlažnost između 50 i 70%
  • Crveno: Pokazuje da je vlaga previsoka, iznad 70%

Zaštitu svog zdravlja, objekta i nadzor kvalitete zraka u zatvorenom prostoru povjerite lako i povoljno TTK 99 HEPA odvlaživaču zraka u prostoriji s visoko učinkovitom tehnologijom pročišćavanja zraka HEPA. Sa svojom kombiniranom tehnologijom pročišćavanja i odvlaživanja zraka, višenamjenski uređaj pouzdano sprječava stvaranje nezdrave vlage i povezane probleme s vlagom, poput plijesni. Sobni zrak oslobađa se aerosola opterećenog virusima, virusa (npr. SARS-CoV-2 i virusa gripe), bakterija, spora plijesni, fine prašine, kućne prašine, životinjske dlake i drugih patogena u zraku u sustavu s dvostrukim filtrom -filter i visoko učinkovit HEPA filter. Također smanjuje rast grinja i alergena.