Servis

U jamstvenom roku

Kako?
Kupac se može obratiti Prodavatelju (Ekran d.o.o) za sve probleme sa proizvodima nastalim u važećem jamstvenom roku putem:

-osobno u poslovnici
-email: ekran.maloprodaja@gmail.com
-telefonom: 031/283-765
-mobitelom: 091/2044-008
-pisanim putem na adresu: J.J.Strossmayera 12, 31000 Osijek

Dokazivanje jamstva?
Kupac je dužan dokazati jamstveni rok prilažući:
-Račun
-Jamstveni list
-Model i serijski broj uređaja

Kako pripremiti uređaj?
Prilikom pripreme uređaja za servis. Kupac je dužan pripremiti:
-Svu popratnu ambalažu (kutija,kablovi, dodaci, daljinski i slično) koji su potrebni za ispravan rad uređaja.

Rezultat servisa
Nakon što Kupac kontaktira Prodavatelja biti će dogovoren termin preuzimanja robe (ako se roba šalje u poslovnicu dostavnom službom).
Tvrtka Ekran d.o.o. robu u jamstvenom roku šalje u ovlašteni servis.

Sukladno Zakonu i pravilima jamstvenog roka kupac će biti pravovremeno obaviješten o rezultatu servisa od strane servisa i/ili Prodavatelja. (npr. ponuđen zamjenski uređaj, zamjena, itd). Ako Kupac pristane na uvijete, Prodavatelj i Kupac dogovaraju preuzimanje/isporuku/dostavu.

Van jamstvenog roka

Tvrtka Ekran d.o.o nudi vlastiti servis za određene uređaje. Molimo da nam pošaljete upit za vaš uređaj kako bi smo uvidjeli postoji li mogućnost servisiranja.

Nakon što zaprimimo uređaj na servis obavljamo dijagnostiku te detektiramo uzrok kvara. Po završetku dijagnostike formira se kalkulacija troškova rezervnih dijelova, potrošnog materijala i rada te se potom kontaktira Kupac. Nakon potvrde Kupca obavlja se popravak uređaja. Prilikom primopredaje uređaja obavlja se probni rad, a zamijenjeni dijelovi se prilažu uz uređaj te se Kupac obavještava da proizvod može preuzeti u našoj poslovnici ili dogovara dostava.