Stolna svjetiljka MI LED DESK LAMP 1S

Šifra: 35005406

Mi LED radna svjetiljka 1S dizajnirana je da minimizira treperenje zbog čega su vam oči jako umorne. Svjetiljka radi s Google Assistantom, Alexa i Apple HomeKit. Prilagodite temperaturu i svjetlinu svjetla po potrebi ili odaberite jedan od unaprijed definiranih načina osvjetljenja.

-Model: MJTD01SYL
-Boja: Bijela
-Snaga: 9W
-Napajanje: 12V
-Temperatura boje: 2600K ~ 5000K
-Svjetlost: 1% ~ 100%
Android i iOS
-Visok indeks prikazivanja u boji Ra90
-Svjetlo bez treperenja bilo koje temperature i svjetline boje
-Podrška za kontrolu glasa
-Precizan i dobro osmišljen dizajn postiže radni vijek od 25 000 sati
-Napredno rasipanje topline jamči dug vijek žarulje.
Wifi 2.4G (802.11 b/g/n)
Apple HomeKit
Google Assistant
Alexa
-Dimenzije(VxŠ): 445×150 mm

Dostupnost:

Na zalihi

62,99 

Na zalihi

Jednokratno: 62,99 €
do 12 rata: 62,99 € 5,25 €/mj
13-36 rata: 66,77 € 1,85 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

182,98  Cijena za odabrani komplet

Opis

Nacionalni standard osvjetljenja za čitanje i pisanje na razini A, s većom rasvjetnom površinom i ujednačenijom svjetlosnom snagom.

Pod pretpostavkom da ukupna veličina kućišta ostaje nepromijenjena, svjetlosni tok Mi LED radne svjetiljke 1S je 73% veći od onog prve generacije i iznosi 520lm. Vrijednost intenziteta osvjetljenja povećana je na 1250 lumena, što je za 66% više nego u slučaju prve generacije, dostižući razinu rasvjete nacionalne stolne svjetiljke za čitanje i pisanje na razini A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izuzetno visoki indeks iscrtavanja Ra90 boja.

Visokokvalitetna rasvjeta može svijet zasvijetliti autentičnijim bojama. Stolna svjetiljka Mi LED Desk Lamp 1S ima indeks prikazivanja boja Ra90, a njena sposobnost reprodukcije boja premašuje jednu generaciju, što ujedno zadovoljava standard reprodukcije boja rasvjete u medicinskim ustanovama.

Fresnel optička leća čini svjetlost ujednačenijom i prirodnijom.

Poseban dizajn optičkog sočiva Mi LED Desk Lamp 1S omogućuje refleksiju svjetla kroz opetovane refrakcije, što rezultira ujednačenijom i prirodnijom rasvjetom.

Nema treperenja pri bilo kojoj temperaturi i svjetlini u boji. Smanjuje naprezanje očiju i štiti vid.

Mi LED radna svjetiljka 1S koristi analogni DC zatamnjenje. Čak i pri slaboj svjetlini, to odgovara visokoj svjetlini zatamnjenja PWM mehanizma, tako da nema treperenja, što smanjuje naprezanje očiju.

4 načina osvjetljenja koji brinu za zdravlje vašeg oka u svakom trenutku

Da bismo zadovoljili potrebe za osvjetljenjem u različitim scenama, programirali smo 4 načina osvjetljenja. Svaki način rada pomaže korisnicima da zaštite što je moguće više u skladu s osnovnim potrebama rasvjete. Stolna svjetiljka, posebno u načinu fokusiranja, podsjetit će korisnika da se odmara “dišući” i poboljšavajući radnu učinkovitost.

Podrška za Xiaomi aplikaciju i glasovna kontrola. Fizički potenciometar za podešavanje svjetline i temperature u boji.

Mi LED Desk Lamp 1S može se spojiti na Xiaomi aplikaciju. Uz to, korisnik također može prilagoditi temperaturu boje, toplinu i svjetlinu boje fizičkim gumbom.