Akcija!

V-MODA FORZA METALLO BT

1,290.00 kn 990.00 kn

Boja: Gunmetal black
Slušalice visoke rezolucije za aktivne audiofile

SKU: 13001075 Kategorije: , ,

Opis

ZVUK VISOKE REZOLUCIJE

Forza Metallo je hibridna sportska in-ear slušalica koja redefinira nagrađivani V-MODA zvuk koji isporučuje visoku rezoluciju (iznad 40 kHz-a) svim modernim aktivnim audiofilima. Omogućuje kristalno čiste pozive, kontrolu glasnoće i prepoznavanje glasa. Četiri različite veličine BLISS-a (Bass Level Isolating Soft Silicone) osiguravaju izvanrednu izolaciju buke i omogućuju najbolji bas i najbolju prilagodbu.

Slušalice su provjerene kvalitete: otporne su na znoj, vremenske utjecaje, visoke i niske temperature, vlažnost i izloženost UV zračenju. Prilagođeni DiamondBack kabel pruža neusporedivu snagu i izdržljivost. Uz njih dolazi i 3D sportska vrećica za nošenje dizajnirana u Italiji.

Više od 2 godine istraživanja i razvoja bilo je potrebno kako bi se postigla najbolja ergonomija za savršenu sportsku prilagodbu i prirodnu izolaciju buke. Patentirana ActiveFlex tehnologija s odvojivim ActiveFlex silikonskim nastavcima dostupnima u tri veličine (S, M, L) i patentiranim sportskim kukicama za uši daje najbolju prilagodbu i stabilnost tijekom trčanja ili vježbanja.

Mikrofon svjetske klase omogućuje kristalno jasne pozive, kontrolu glasnoće i Voice Assistant s prepoznavanjem glasa. Uz pomoć 3D printa možete sami osmisliti i dizajnirati izgled vaših slušalica.