Akcija!

V-MODA Forza (android)

750.00 kn 590.00 kn

Boja: black
Forza
 je hibridna sportska in-ear slušalica koja isporučuje zvuk visoke rezolucije (iznad 40 kHz-a) certificiran od strane Japan Audio Society-a. Sadrži 5.8-milimetarske Featherweight Micro Drivere koji pružaju energičan bas.

Slušalice omogućuju kristalno čistu komunikaciju za pozive, kontrolu glasnoće i prepoznavanje glasa. Četiri različite veličine BLISS-a (Bass Level Isolating Soft Silicone) osiguravaju izvanrednu izolaciju buke i omogućuju najbolji bas i najbolju prilagodbu.

S obzirom na njihovu mehaničku izradu i otpornost na znoj i vremenske uvjete (visoke ili niske temperature), namijenjene su osobama koje se bave sportom. Patentirana ActiveFlex tehnologija s odvojivim ActiveFlex silikonskim nastavcima dostupnima u tri veličine (S, M, L) i patentiranim sportskim kukicama za uši daje najbolju prilagodbu i stabilnost tijekom trčanja ili vježbanja.

Više od 2 godine istraživanja i razvoja bilo je potrebno kako bi se postigla najbolja ergonomija za savršenu sportsku prilagodbu i prirodnu izolaciju buke. Uz njih dolazi i 3D sportska vrećica za nošenje dizajnirana u Italiji.

Mikrofon svjetske klase omogućuje kristalno jasne pozive, kontrolu glasnoće i Voice Assistant s prepoznavanjem glasa. Uz pomoć 3D printa možete sami osmisliti i dizajnirati izgled vaših slušalica.

SKU: 13001070 Kategorije: , ,

Opis

Drajver
-5.8mm Hi-Res Audio neodymium

Raspon
-20Hz – 40,000 Hz

Osjetljivost
99dB @ 1kHz 1mW

Mikrofon
-42dB @ 1kHz

Otpor
-14 ohm

Težina
-13.5g

Konektor
-45 stupnjeva, 24k pozlačen, 3.5mm