Rukavac za vrata TROTEC AIRLOCK 1000

> Šifra: 32002315

AirLock marke Trotec najprodavanija je hidroizolacija prozora u Europi, za kombiniranu uporabu s klima-uređajima s jednim ili dvama crijevima. AirLock 1000 proširuje mogućnosti primjene ove praktične serije pribora za uporabu i na balkonskim vratima ili francuskim prozorima.

AirLock 1000 vam omogućuje da i kod vrata ili vrlo velikih prozora profitirate od prednosti energetski štedljive hidroizolacije prozora!

Kao jedina hidroizolacija prozora na tržištu AirLock 1000 ima dimenzije 560 cm. Zbog toga je AirLock 1000 prvi odabir pri brtvljenju balkonskih vrata ili francuskih prozora sa zaokretnim/otklopnim zatvaranjem.

Dostupnost:

Nema na zalihi

34,99  (263,63 kn)

Nema na zalihi

314,98  (2.373,22 kn) Cijena za odabrani komplet

Opis

Koliko god da su omiljeni mono klima-uređaji jednostavni, povoljni i snažni, imaju jedan nedostatak: crijevo za odlazni zrak kod uređaja s jednim crijevom ili čak dva crijeva kod učinkovitijih cirkulacijskih uređaja. Naravno da 99 % svih korisnika crijevo jednostavno stegnu u okviru otvorenih prozora ili vrata umjesto da naprave rupu u zidu. Na taj način u prostoriju se ne vraća samo topao zrak, što zapravo znatno pogoršava snagu hlađenja i energetsku bilancu. U prostoriju neometano ulazi i prašina, nečistoća i insekti. Uz to iznenadni pljusak može nanijeti teške posljedice i ući u kuću.

AirLock vam omogućuje jednostavno rješavanje tih problema i dodatno profitiranje od sljedećih prednosti:

Hidroizolacija prozora za odlazni zrak AirLock 1000 može se u nekoliko poteza montirati između vrata ili prozora i okvira, a ima i dva varijabilno namjestiva otvora na patentni zatvarač u koje se može stegnuti po jedan završni komad crijeva za odlazni zrak.

Ako je potreban samo jedan otvor, drugi otvor s patentnim zatvaračem jednostavno se zatvori tako da bude nevidljiv i da ne propušta zrak. A kada izađete iz kuće, vrata ili prozori mogu se bez problema zatvoriti, a da ne morate demontirati AirLock.

Zbog te je tehnike AirLock 1000 iznimno fleksibilno upotrebljiv: Dva odvojena otvora s patentnim zatvaračem omogućuju jednaku uporabu hidroizolacije AirLock 1000 za sve klima-uređaje s jednim ili dvama crijevima. Patentni zatvarač omogućuje prilagodbu dvaju otvora svim promjerima crijeva i veličinama nastavaka i to točno po mjeri. Tako ćete spriječiti povratno strujanje vrućeg vanjskog zraka u prostoriju i smanjiti potrošnju energije svojeg klima-uređaja. Osim toga, prljavštinu i insekte pouzdano ćete držati daleko od sebe.

Idealno za vrata i ekstra velike prozore

Zahvaljujući velikim dimenzijama AirLock 1000 odgovara praktično svim vratima. No, i sami možete vrlo jednostavno izračunati veličinu koja vam je potrebna:

Samo uzmite dvostruku visinu prozora ili vrata i dodajte širinu. Ako je zbroj manji ili jednak 560 cm, AirLock 1000 je izvrstan za vašu individualnu hidroizolaciju.

AirLock 1000 se postavlja jednostavno i nekomplicirano: Pomoću čička se tekstilna hidroizolacija učvrsti u utor prozora. Dva integrirana patentna zatvarača sada pružaju mogućnost provođenja crijeva za odlazni zrak kroz brtvu u varijabilnom položaju. Za postavljanje nije potreban nikakav alat niti dodatni pribor, AirLock 1000 ćemo vam isporučiti potpuno spremno za montažu uključujući i čičak-traku!

Uz to: Praktična hidroizolacija prozora AirLock ne preporučuje se samo kod uporabe klima-uređaja u vruće doba godine. Tu tekstualnu brtvu možete čitave godine upotrebljavati za sve vrste uređaja s odlaznim zrakom, primjerice sušače.