Prijenosni kasetofon WE ARE REWIND KEITH, sivi

Šifra: 11001101

Reprodukcija:
-Kompatibilan sa audio kasetama, svih vrsta I to IV.
-2-traga stereo
-Frekventni odziv: 30Hz – 12500Hz sa Type I kasetama
-Odnos signal/šum: 50dB
-Izobličenje: 0,3%
-Zavijanje i podrhtavanje: 0,2%
-Izlaz za slušalice: 2 x 2mW into 32 ohms
-Bluetooth 5.1

Snimanje:
-Stereo snimanje kroz 3,5mm RCA jack
-Ulazni napon: 50mV rms do 200m Vrms
-Frekventni odziv: 30Hz – 10000Hz sa Type I -kasetama
-Odnos signal/šum: 45dB
-Izobličenje: 1%

-Ugrađena Lithium-Ion punjiva baterija
-Nominalni napon 3,7V
-Nominalni kapacitet 2000mAh
-Trajanje baterija: do 10 to 12 hours
-Dimenzije: 140.8 x 88.8 x 33.5 mm

Dostupnost:

Na zalihi

159,99 

Na zalihi

Jednokratno: 159,99 €
do 12 rata: 159,99 € 13,33 €/mj
13-36 rata: 169,59 € 4,71 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

Dakle, o čemu se ovdje radi? Kako bismo pojednostavili, odlučili smo vratiti kasetofon. Zašto? Jer kaseta se vratila!

we are rewind – kasetofon za novo tisućljeće

Po Wikipediji, kasetofon je vrsta uređaja za reprodukciju i snimanje na audio kasete koji nema ugrađeno pojačalo ni zvučnike, a služi prvenstveno kao transport. Može biti dio sustava za zabavu u vozilima, dio prijenosnog mini sustava ili dio sustava kućnih audio sustava.

Dakle, o čemu se ovdje radi? Kako bismo pojednostavili, odlučili smo vratiti kasetofon. Zašto? Jer kaseta se vratila!

Čini se da je nostalgija za audio kasetom pretjerana. Ali u ovom trenutku, povratak u život je neporeciv. U vrijeme kada glazba postaje digitalna, kada je sve dostupno u nekoliko sekundi, magnetizam i romantičnost audio kasete ostali su netaknuti. Od 2012. godine prodaja audio kazeta je u porastu: postoje znakovi koji ne varaju…

 

Pa jeste li spremni za premotavanje?
Kao što ste shvatili, ovaj kasetofon je najbolji od najboljih! “Crème de la crème” kako se kaže na francuskom. Predmet koji je i kultan i neophodan za svakog ljubitelja glazbe koji drži do sebe.

Mogli smo računati na know-how francuskih inženjera s više od 40 godina iskustva u analognom području (osobito unutar tvrtke Thomson) stvaranjem partnerstva s tvrtkom ORA, specijaliziranom za razvoj high-end audio/zvuka i opreme. Cilj je jednostavan: predložiti vrhunski kazetofon, trezvenog i čistog dizajna inspiriranog prvim Sony Walkmanom.

No, osim teškoća u pronalaženju mehaničkih dijelova potrebnih za (ponovnu) proizvodnju kasetofona (gotovo sve tvornice zatvorile su svoja vrata prije više od 10 godina), pojavio se i problem baterija koje je potrebno redovito mijenjati. Rješenje je brzo pronađeno i pojavljuje se kao dokaz: reproduktor će raditi zahvaljujući punjivoj bateriji. Praktičniji, ekološkiji i svjetski prvi. A kako bi svatko mogao slušati svoju glazbu kako želi, ovaj 2.0 player bit će opremljen i Bluetooth 5.1 vezom. Preslušati svoje stare vrpce sa ili bez žice, to je pitanje… O, da, dodali smo i funkciju snimanja tako da možete napraviti vlastite vrpce… najromantičniji dar za drage osobe.

Za nas u We Are Rewind kocka je bačena: odlučili smo omogućiti nostalgičarima, ljubiteljima glazbe, entuzijastima dizajna i svima onima koji misle da je glazba također stvorena da je dodirnu prstom, da dožive ili prožive neusporedivo iskustvo slušanja kaseta.