Prijenosni foto pisač MI PORTABLE PHOTO PRINTER

> Šifra: 30006705

Xiaomi Mi Portable Photo Printer je prijenosni pisač vaših uspomena i sretnih trenutaka! Povežite mobitel i uređaj preko Bluetootha, a u aplikaciji Mi Home možete pronaći razne zabavne predloške za jednostavnije printanje! Oživite sve trenutke u samo 15 sekundi skeniranjem fotografije i to zahvaljujući AR virtualnim photo efektima! Prijenosni printer je lagan i kompaktan te lako prenosiv!

 

-Boja: Bijela
-Ispis bez tinte
-Rezolucija: 313x400dpi
-Dimenzije fotografije: 50×76 mm
-Brzina ispisa: cca 45 sekundi
-Moguće umetnuti do 10 foto papira
-Samoljepljive fotografije (ljepljiva pozadina)
-Vrlo jednostavno umetanje papira
-Punjiva baterija: 500mAh (do 20 ispisa sa jednim punjenjem)
-Bluetooth 5.0
-Kompatibilnost: Android i iOS
-Do 3x korisnika odjednom
-Podržani formati: JPEG, PNG
-Dimenzije: 12.4 x 8.5 x 2.46 cm
-Težina: 181g
-U pakiranju: pisać, micro-usb kabel, 1x paket (5 listova) papira
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

70,99 

Na zalihi

Jednokratno: 70,99 €
do 12 rata: 70,99 € 5,92 €/mj
13-36 rata: 75,25 € 2,09 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

Prijenosni pisač Vaših uspomena i sretnih trenutaka

Instalirajte Mi Home aplikaciju i povežite svoj pametni telefon s prijenosnim pisačem putem Bluetooth tehnologije. U aplikaciji vas očekuje puno zabavnih predložaka kako bi isprintali sliku baš onako kako želite. Jedan printer može dijeliti nekoliko osoba, a potreban je samo Bluetooth. Snimite najdraže trenutke s prijateljima te odmah isprintajte i podijelite sa svojim dragim osobama kako bi svi imali iste uspomene! Oživite sve trenutke u samo 15 sekundi! Snimite ili postavite video dok printate sliku te skeniranjem te slike video će se animirati zahvaljujući AR virtualnim photo efektima. Na isti način može se snimiti i audio snimka koja će se pokrenuti skeniranjem zadane fotografije.

Mi Portable Photo Printer dolazi uz kompaktan dizajn koji stane u svaki džep! Izrađen je od ABS i PC materijala koji je otporan na deformiranje i ne gubi boju. Atraktivan i kompaktan uređaj sadrži samo tri gumba. Vrlo ga je jednostavno za otvoriti i koristiti, a nije potrebno rastaviti uređaj kako biste umetnuli papir već je potrebno samo pozadinu uređaja povući prema gore. ZINK tehnologija ispisa bez tinte koristi mikrokristalne boje ugrađene u papir. Nije potrebna tinta, slike se formiraju kada se foto-papir zagrije pomoću glave za ispis. Pozadina papira je ljepljiva te je potrebno samo skinuti pozadinski papirić. Zalijepite ga negdje gdje god želite ili ga umetnite u novčanik! Spremite svoju najdražu uspomenu negdje blizu vas ili je podijelite s vama dragim ljudima!

Uz uređaj dolazi 5 komada papira.