Odvlaživač zraka HYUNDAI HDR 20 WIVA

-Plin: R290
-Wi-Fi: Da ugrađen
-Kapacitet odvlaživanja: do 20L / 24 sata
-Broj brzina ventilatora: 3
-Protok zraka: 168 m3/h
-Za prostorije do : 55 m2
-Spremnik za vodu: 3 litre
-Područje rada: od +5°C do +32°C (35% – 85% RH)3
-Razina buke: 41/46 dB
-Perivi plastični filter (filter protiv prašine): Da
-BIO HEPA filter: Da
-Timer
-Automatska pametna kontrola vlage
-Način sušenja rublja u zatvorenim prostorima: Da
-Težina: 15.1 kg
-Dimenzije(VxŠxD): 510 x 350 x 245 mm
-Ionizator zraka: Da
-Jamstvo: 2 godine

Dostupnost:

Nema na zalihi

239,00  (1.800,75 kn)

Nema na zalihi

Opis

Hyundai odvlaživač zraka HDR 20 WIVA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

Ovaj kompaktni odvlaživač zraka zadovoljit će potrebe odvlaživanja u prostorijama do 52m2. Hyundai odvlaživač zraka HDR 20 WIVA opremljen je ionizatorom zraka koji čini zrak u prostoriji čistim i zdravim za udisanje. Za dodatni doprinos kvaliteti zraka u prostoriji pobrinut će se dvije vrste filtera: plastični perivi filter (filter protiv prašine) koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku i BIO HEPA filter koji pomaže u dodatnom filtriranju zraka protiv sitne prašine, peludi, prljavštine, bakterija, gljivica i ostalih sitnih čestica. Upravljanje uređajem je iznimno lako pomoću upravljačke ploče i jednostavnog prikaza razine vlage u prostoriji, a dodatnu mogućnost upravljanja i praćenje razine vlage moguće je putem Wi-Fi sučelja i pametnog telefona. U slučaju da zaboravite na uključen odvlaživač, ne morate se brinuti, jer će se sam ugasiti kada se spremnik vode kapaciteta 3L napuni do vrha, a za kontinuirani rad možete ga priključiti na cijev za odvod kondenzata.

Od drugih funkcionalnosti tu su timer za bezbrižan rad, automatska pametna kontrola vlage i način rada Dryer za pomoć pri sušenja rublja u zatvorenim prostorima.