Mrežni streamer ARGON AUDIO SOLO, bijeli

-Mrežni streamer
-Dvopojasni Wi-Fi 802.11 ac (2,4GHz / 5GHz)
-AirPlay 2, ugrađeni Chromecast, Spotify Connect i Bluetooth 5.0
-Funkcionalnost u više prostorija putem AirPlaya 2 i Chromecasta
-Automatsko uključivanje/isključivanje i automatsko prebacivanje između audio izvora
-Maksimalna razlučivost: 24-bit / 192 kHz preko Roona. 24-bit / 96 kHz putem Chromecasta. 16-bit / 44,1 kHz putem AirPlaya 2
-Procesor za strujanje: Dual Core ARM Cortex A7 CPU
-Audio procesor: ARM Cortex M33
-Podržava DLNA
-Priključci: Digitalni audio-izlaz (optički/koaksijalni), analogni audio-izlaz (L/R RCA)
-Dimenzije(VxŠxD): 3.6 x 14.7 x 15 cm
-Težina: 0,6 kg
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

249,00  (1.876,09 kn)

Na zalihi

Jednokratno: 249,00 €
do 12 rata: 249,00 € 20,75 €/mj
13-36 rata: 263,94 € 7,33 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

SOLO je mrežni streamer jednostavan za korištenje izgrađen od audiofilskih komponenti. Nadogradite bilo koje pojačalo ili aktivni zvučnik za pravu moć streaminga.

  • Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect i Roon Ready
  • Audiofilska kvaliteta zvuka
  • Analogni, optički i koaksijalni izlazi
  • ESS Sabre ES9018 DAC i Burr Brown Opampovi
  • 8 odvojenih izvora napajanja interno
  • Podržava do 24-bit/192 kHz

U SOLO je upakirano puno značajki tako da vam nikada neće trebati još jedan streamer. Lijepo, zar ne? Uz SOLO dobivate AirPlay2, Chromecast, Spotify Connect, Bluetooth i Roon Ready. Nastavit će se ažurirati i SOLO novim značajkama, pa ako se pojavi nešto novo i uzbudljivo, sigurno će biti dodano u budućem ažuriranju – potpuno besplatno, naravno. S analognim, optičkim i koaksijalnim izlazima, povezivanje SOLO-a na bilo što treba biti jednostavno.

Audiofilska kvaliteta zvuka

U osmišljavanju SOLO-a pobrinuli smo se da napravimo proizvod koji će usrećiti audiofile, ali po cijeni po kojoj se svi mogu zabaviti. S omjerom signal/šum od preko 120 dBA, 64-bitnom kontrolom glasnoće i vrhunskim komponentama koje stvarno čine razliku, možete biti sigurni da ćete čuti svaki detalj svoje omiljene pjesme. Ima odvojena napajanja niske razine buke s dva stupnja (aktivno/pasivno) filtriranje moglo bi zvučati poput gluposti, ali poslušajte SOLO i obećavamo da ćete čuti razliku.

Savršeno stabilna bežična mreža

Izrada proizvoda bez Ethernet veze hrabar je potez. Kako bismo bili sigurni da nemate ispadanja s veze, osmislili smo bežičnu vezu na SOLO-u s moćnim dvopojasnim AC Wi-Fi-jem pomoću antena za diverzitet. Ne biste trebali imati problema s reprodukcijom od 24 bita/192 kHz bez gubitaka preko Wi-Fi veze ako je vaša vlastita mreža dorasla zadatku. Unutarnje Wi-Fi antene postavljene su tako da je područje s analognim krugovima potpuno radio-mrtvo, dok istovremeno pokriva 360 stupnjeva oko proizvoda.