Mrežni reproduktor CAMBRIDGE AUDIO AXN10

-Modul StreamMagic Gen 4 – brza reprodukcija i zvuk visoke kvalitete
-ESS SABRE ES9033Q DAC – za najnovije mogućnosti streaminga
-Internetski radio visoke kvalitete – zahvaljujući podršci za MPEG-DASH
-Ugrađeni Spotify Connect, TIDAL, Qobuz – za najbolji mogući zvuk
-RoonReady – jednostavno pregledavanje vaše digitalne glazbe
-Izbor povezivanja – USB reprodukcija, RCA/fono, koaksijalni i optički kabel ili bežično s ugrađenim Chromecastom, AirPlay2 i Bluetooth 5.0

Priključci:
-Linijski izlaz
-S/P DIF koaksijalni digitalni izlaz
-2.4g & Bluetooth antena
-TOSLINK digitalni izlaz
-Servisni port
-USB priključak
-5g Antenna
-Ethernet
-Direktni priključak za router
-AC ispravljač (napajanje)

Specifikacije:
-Ulazi: Ethernet, USB (spremnik), Wi-Fi, Bluetooth
-Izlazi: Linijski (nebalansirani), Digitalni (koaksijalni i optički)
-DAC: ESS Sabre ES9033Q
-Frekventni odziv: 20Hz –70kHz +0/-1dB
-Ethernet: IEEE 802.3 10 Base-T or 100 Base-T
-Wi-Fi: Wi-Fi 5 dual band 2.4/5gHz
-Bluetooth: 5.0 A2DP/AVRCP podržava SBC i AAC
-Kompatibilnost: UPnP, Local USB media, Internet Radio, Chromecast, Spotify connect, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2
-Audio formati: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
-Hi-Res podrška: do 768KHz 32bit PCM, do DSD512
-Dimenzije(VxŠxD): 75 x 430 x 305 mm
-Težina: 3 kg
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

629,00 

Na zalihi

Jednokratno: 629,00 €
do 12 rata: 629,00 € 52,42 €/mj
13-36 rata: 666,74 € 18,52 €/mj

Opis

Zvuk je na prvom mjestu
U kompaniji Cambridge Audio smatramo da bi glazba trebala biti puna istog intenziteta, emocija i značenja koje je imala kad je napustila studio za snimanje. Za nas se ne radi o pozadinskoj glazbi, već o hvatanju trenutka u vremenu i stavljanju slušatelja točno u središte.

To je ono što smo uvijek težili postići s našim hi-fi uređajima, jer to zaslužujemo i mi i ljubitelji glazbe poput vas, naših slušatelja. To je ono što mi zovemo Great British Sound – nešto što smo usavršavali više od 50 godina.

AX serija
Bilo da ulažete u svoje prve hi-fi uređaje ili ste postojeći entuzijast koji je u potrazi za velikom vrijednošću i visokokvalitetnim zvukom – onda je AX serija za vas. Dizajniran u Londonu, s obilježjima naše hvaljene serije CX, AX će sigurno zauvijek promijeniti način na koji slušate glazbu.

Krenimo od početka
Pojedinačni Hi-fi uređaji kao što je serija AXE vam omogućuju da izgradite sustav koji odgovara vašim današnjim potrebama – ali uz fleksibilnost prilagodbe ako prihvatite nove načine slušanja. AX sadrži integrirana pojačala (motor koji pokreće vašu glazbu), prijemnike (pojačala s integriranim radio prijamnicima), CD reproduktore i sada, u skladu s novim potrebama, mrežni reproduktor visoke rezolucije.

Zvuk je na prvom mjestu
Naš novi mrežni reproduktor AXN10 može udahnuti novi život u vaš sustav – otvarajući vam svijet glazbe visoke rezolucije. Besprijekorno se uklapa u AX sustav, odvodeći vas dalje od kolekcije diskova. Postoji hrpa besplatnih usluga, poput internetskog radija, kao i one dobro poznate premium statusa – koje nude besplatne probe. Zahvaljujući našem znanju o stramingu, moći ćete, putem naše aplikacije jednostavno uživati u glazbi visoke kvalitete iz raznih izvora.

Više od desetljeća znanja o stramingu
AXN10 pokreće naš najnoviji StreamMagic Gen 4 modul i softver. To je sustav koji smo sami razvili u Londonu za beskompromisni, čvrsti, hi-fi streaming glazbe. Intuitivan je za korištenje i može reproducirati glazbu s nevjerojatnom jasnoćom – do 768KHz 32bit PCM i DSD512 (to je sve što trebate!)