Integrirano pojačalo NAIM NAIT 5Si

> Šifra: 09001030-k

NAIT 5si je Naimov uvod u integrirana pojačala visokih performansi snage 60W po kanalu. Još jedno pojačalo tvrtke Naim Audio koje dijeli zajedničko naslijeđe s našim klasičnim modelom NAIT, NAIT 5si će se direktno usredotočiti na srž vaše glazbe. Ono se nosi čak i s najkompleksnijim ritmovima i zahtjevnim dinamikama, pružajući svu čvrstoću i autoritet kakve biste očekivali od nas. Njegov inteligentni način zaobilaženja AV uređaja, koji olakšava jednostavno suživot između inače različitih AV i hi-fi sustava, jednostavno dodatno povećava njegovu privlačnost.

-Izlazna snaga: 60W po kanalu @8Ohm
-Izlaz za slušalice 6.35mm
-Moguće spojiti: 1x par zvučnika
-5x RCA : 1x av in, 1x hdd in, 1x hdd out, 1x tuner, 1x cd, 2x DIN
-Dimenzije(VxŠxD): 70 x 432 x 301 mm
-Težina: 6.8kg
-Infracrveni daljinski upravljač
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

1.799,00  (13.554,57 kn)

Na zalihi

Jednokratno: 1.799,00 €
do 12 rata: 1.799,00 € 149,92 €/mj
13-36 rata: 1.906,94 € 52,97 €/mj

Opis

Još jedno Naim Audio pojačalo koje može polagati pravo na zajedničko naslijeđe s našim klasičnim NAIT modelom, NAIT 5SI će ući ravno u srce Vaše glazbe. Uključuje i najsloženije ritmove i zahtjevnu dinamiku svim zahvatom i autoritetom koji biste očekivali od punokrvnog Naim-a. Njegov pametan AV način zaobilaženja, koji omogućuje lako suživot inače različitih AV i hi-fi sustava, jednostavno dodaje njegovoj privlačnosti.

Značajke
60W po izlaznoj snazi kanala
Četiri ulaza s podrškom za DIN i RCA veze
Izlaz za slušalice 1/4” (6,35 mm)
Način AV zaobilaznice za jednostavno povezivanje s postojećim AV sustavom

Tehnologija i umijeće
Prošla su desetljeća, ali uloga NAIT 5si u osnovi je ista kao i njegova prethodnika . Dakle, inženjerski izazov, maksimizirati performanse uz održavanje inženjerske učinkovitosti, kvalitete i pouzdanosti nije se promijenilo. Međutim, tehnologija pojačala znatno se pomaknula i premda NAIT 5SI zauzima istu poziciju u Naim Audio opsegu kao i originalni NAIT, njegove performanse su iz drugog svijeta.

NAIT 5SI nudi četiri analogna ulaza i pojačalo snage 60W po kanalu. Posuđuje brojne tehnologije iz cijelog spektra Naim Audio proizvoda, sve posvećeno maksimiziranju svoje sposobnosti da komuniciraju fundamentima glazbe. Bogami i komuniciraju. NAIT 5si unosi čistoću, privlačnu dinamiku a ponajviše, zarazni entuzijazam u svaki glazbeni izvor i žanr.