DC Adapter iFi iPower 5V

Središnja osobina iFija je potraga za vrhunskim audio performansama: mi ne ostavljamo ni jedan kamen ne pokrenut. Novi iPOWER jedan je od primjera tih nastojanja. Bez obzira na činjenicu da je iFijev ultra niskošumni AC/DC adapterizuzetno tih i podiže iUSB i iPhono uređaje daleko iznad drugih u njihovoj kategoriji, sasvim novi iPower je još tiši. Zapravo, 10 puta tiši.

-10 x tiši nego prije
-12 Element Output Array
-6 Element Input Array
-Adapter okretača polariteta
-Vojna radarska tehnologija za audio
-1 uV audio šum, zapanjujuće tih
-Sklop za dinamičko potiskivanje šuma na ulazu i izlazu
-Ulazna struja: 100-240VAC
-Izlazna struja: 5V/2.5A; 9V/2.0A; 12V/1.8A; 15V/1.2A
-Nastavci:
5.5×2.1mm input/5.5×2.5mm output (‘C’ black)
5.5×2.1mm input/4.8×1.7mm output (‘F’ black)
5.5×2.1mm input/4.0×1.7mm output (‘G’ black)
5.5×2.1mm input/3.5×1.35mm output (‘H’ black)
5.5×2.1mm right-angled extension cable.
5.5×2.1mm input/5.5×2.5mm output; Reverse Polarity Plug (‘C’ white)
-5v version (only) DC > micro USB cable (for Raspberry Pi or similar micro computers)
-Dimenzije: 82x43x40 mm
-Težina: 155g

Dostupnost:

Nema na zalihi

550,00 kn

Nema na zalihi

Opis

O čemu se radi?
Sasvim novi DC napajački sklop audiofilskih osobina:
U 5 V, 9 V, 12 V i čak 15 V inačicama.

-Kojim je uređajima namijenjen?
Praktično svakom uređaju s DC napajanjem.
Samo provjerite odgovarajuću voltažu (5 V/9 V/12 V/15 V).
Provjerite korektnost postave polariteta (pogledajte „Okretač polariteta“ u nastavku).
Osigurajte da je izlazna struja dovoljna, potom priključite i uživajte.

-Napredni DC napajački dizajn – najbolje je postalo još boljim
Prije 3 godine, iFijev ultra niskošumni AC/DC mrežni adapter utro je put, podupirući cijeli iFi program, od iUSB do iPhono, vodeći ih prema današnjoj slavi.
Ne želeći drijemati na lovorikama, u iFiju smo izradili potpuno novi DC napajački sklop.

-Aktivno uklanjanje šuma+® na temeljima vojne radarske tehnologije
Koristeći vojnu tehnologiju (primijenjenu u Thales Spectra radarskom sustavu razvijenom za francuski borbeni mlažnjak Dassault Rafale) iFi je ekskluzivno najavio svoj vlastiti napajački audio sustav nazvan Aktivni sustav uklanjanja šuma+ ® (ANC+®). Tehnologija je toliko dobra da je danas zaglavni kamen u stalno napredujućoj iFijevoj USB audio tehnologiji.
Zrakoplovni obrambeni radar odašilje na određenoj frekvenciji; signal se odbija od zrakoplova; prijemnik u zrakoplovu prima signal i računalo analizira frekvenciju/modulaciju. Sustav u zrakoplovu generira identični signal izvan faze koji će poništiti neprijateljski radarski radio signal.
Generirajući signal istovjetan šumu, ali sasvim suprotne faze, aktivno će ukloniti sav pristižući šum. ANC+® je savršeni „protuotrov“ za šum napajačkih sklopova, problem USB audija.

-ANC+® napajanje je filtrirano od radiofrekvencijskog šuma. Izmjeren prag šuma od 1 uV (0.000001 V) je mjerno ograničenje koje mogu dostići samo najprecizniji audio uređaji.

-Što je prag šuma?
Mjeren na Audio Precision 2 sustavu, iPower ima zapanjujuće nizak prag šuma u audio području od svega 1 uV! Kad se to stavi u kontekst, iFijev vlastiti ultra niskošumni AC/DC adapter je u svojoj klasi od 10 uV. U usporedbi s tipičnim audiofilskim linearnim napajačkim sklopovima koji mjere 20 uV, sasvim je jasno da AMR/iFijevoj tehnologiji nema ravne.

-12-Element Output Array/6-Element Input Array
Mijenjajući lice tehnologije, AMR/iFi ne pomiče samo granice audio dizajna, već i onog napajačkih sklopova. Na kraju, struja je „gorivo“ kojim se napaja audio signal.
Postoje dvije odvojene, ali slične, ‘Array Technologies’ u iPOWER-u:
12-Element Output Array – za adresiranje šuma na izlazu (na DC cijevi).
6-Element Input Array – za rješavanje šuma na ulazu (dvopolni mrežni utikač).
To znači da se svaki šum neutralizira u iPOWER-u, sprečavajući tako kontaminaciju kućne strujne mreže ili audio sustava. iFi je jedna od malobrojnih tvrtki koja proizvodi DC napajačke sklopove „tiše od baterijskog“. Baš kao i kod hibridne tehnologije u autima, obje su prošle u kratko vrijeme golemi put i doživjele široku prihvaćeost.

-Adapter okretača polariteta za audio uređaje s „negativnim središtem“
U iFiju razmišljamo sveobuhvatno. Dok većina kućnih i profesionalnih audio uređaja ima priključak s „pozitivnim središtem“ na DC napajačkom sklopu, ako vaš uređaj, poput pedale za gitaru ili Sonyjevog Discmana ima umjesto toga priključak s „negativnim središtem“, nužno je koristiti iFijev mrežni okretač. Niste li sigurni u DC polaritet vašeg uređaja, upitajte vašeg prodavača. S uređajima koji koriste DC napajački priključak, uobičajeno se isporučuje zaštiti sklop protiv previsokog napona/obrnutog polariteta, ali to ne prakticiraju svi proizvođači. Uvijek najprije provjerite, jer AMR/iFi nije odgovoran za neispravno korištenje ili oštećenje tijekom korištenja iPowera.

-Može se koristiti globalno; radi u cijelom svijetu
AMR/iFi shvaća i prihvaća da su danas prenosivost i jednostavost uporabe ključni. Zato je iPower lagan, prikladan i, iznad svega, pogodan za putovanja i rad u bilo kojoj državi svijeta. Dolazi u 5 V, 9 V, 12 V i 15 V inačicama za sve vrste uređaja s DC napajanjem i kompletom prilagodnika za sve mrežne sustava svijeta: USA/UK/EU/AUS električne utičnice. Prenosivost i radne osobine u jednom.
Sveukupno, čitava tegnologija iza iPowera malo će vrijediti, ako to nije moguće čujno doživjeti. Sa sasvim novim iPowerom šum praktički ne postoji, a svi vidovi poboljšanja (slušajući analogni ili digitalni izvor) višestuko su uočljivi.
Najbolje od svega, svi posojeći iFijevi napajački uređaji, i u različitim DC inačicama, sadrže i ne iFi DC napajačke uređaje. Tako svi mogu uživati u „iFi zvuku“.

-Koristite Raspberry Pi ili nešto slično? Koristite iPOWER 5 V!
USB naponska lijina radi na 5 V, a Raspberry Pi/Cubox/BeagleBone (ili slična mikroračunala) ubrzano postaju najpopularnije opcije servera. Zato se svaki iPOWER (SAMO 5 V inačica) isporučuje s DC> micro USB kabelom tako da iPOWER (5 V) može isporučiti čist napon u mikrokračunalo kako bi se postigla optimalna audio reprodukcija s računala.