Gramofonsko predpojačalo REGA FONO MINI A2D MK2

Fono Mini A2D je kompaktno visokokvalitetno fono pretpojačala za MM zvučnicee, čiji je sklop baziran na našem višestruko nagrađivanom Fono MM modelu. Naše najprodavaniji fono pretpojačalo također uključuje USB sučelje koje vam omogućuje prenošenje vaših dragocjenih vinilnih snimaka u digitalne audio datoteke.

-Osjetljivost ulaza: 5 mV za 500 mV izlaza
-Opterećenje ulaza: 47 k + 100 pF
-Maksimalna ulazna razina: 70 mV @ 1 kHz
-Impedancija izlaza: 100 Ω
-Omjer signala i šuma: 78 dBA (referenca: 5 mV)
-Potrebna snaga: 24 V AC, 85 mA
-Ulaz za digitalni izlaz na punoj skali: 7.5 mV
-Dimenzije (Š x V x D): 102 × 30 × 125 mm
-Brina uzorkovanja: 16-bitno, 44.1 kHz (maksimalno 48 kHz) pri prijenosu datoteka putem USB-a.
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

144,99 

Na zalihi

Jednokratno: 144,99 €
do 12 rata: 144,99 € 12,08 €/mj
13-36 rata: 153,69 € 4,27 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

Fono Mini A2D MK2
Sada je dostupna najnovija verzija višestruko nagrađivanog Fono Mini A2D.
Ovo je isti višestruko nagrađivani proizvod u novom ažuriranom restiliziranom kućištu kako bi ga uskladio s ostatkom Rega asortimana. Rega Fono Mini A2D je visokokvalitetno phono predpojačalo za upotrebu s bilo kojom MM zvučnicom.

Dodatak USB sučelja omogućuje Vam jednostavan prijenos vinila na računalo. Fono Mini A2D dizajniran je za pojačavanje signala iz MM zvučnice u gibanju na prikladnu razinu za sve linijske ulaze audio pojačala. Novo Fono Mini A2D koristi ekstrudirano aluminijsko kućište i vrlo jednostavne prednje i stražnje ploče koje čine ovo phono predpojačalo vrlo jednostavnim proizvodom za upotrebu. Fono Mini A2D nudi iznimne performanse i nevjerojatnu vrijednost za novac.
Za prijenos vinila na računalo morat ćete instalirati digitalni audio uređivač. Takav je softver široko dostupan kao besplatni download (poput Audacity) s Interneta. Ovo je jednostavno sučelje koje omogućuje praćenje glasnoće i ravnoteže tijekom prenosa zvuka na tvrdi disk računala.Softver za uređivanje zvuka uključuje mjerač razine koji pokazuje izlaznu razinu postignutu tijekom sviranja vinila. Izlaz biste trebali prilagoditi po potrebi putem kontrole ‘Level’ koja se nalazi na prednjoj ploči. Uvijek posebno zabilježite razinu snimanja kako biste osigurali optimalnu kvalitetu snimanja. Ovo je isplativa verzija Fono MM-a, a temelji se na fono pojačanju kakvo se koristi u Rega Brio pojačalu.

Jednostavno se uključite, sjednite i uživajte!