Gramofon ARGON AUDIO TT, crni

> Šifra: 08005501

Argon Audio TT gramofon s ugrađenim pretpojačalom

-Brzine: 33/45 RPM
-Zvučnica: MM (Audio-Technica AT3600L)
-RIAA pojačalo: Da
-Tanjur: Aluminij
-Ton ručica: 8,6″ od aluminija
-Efektivna dužina ruke: 21,9 cm
-Efektivna masa ruke: 8,0 grama
-Dimenzije(VxŠxD): 11,2 42,0 x x 33,0 cm
-Težina: 4,0 kg
-Jamstvo: 2 godine
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

229,99 

Na zalihi

Jednokratno: 229,99 €
do 12 rata: 229,99 € 19,17 €/mj
13-36 rata: 243,79 € 6,77 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

459,98  Cijena za odabrani komplet

Opis

TT gramofon najbolji je proizvod s vrijednošću za novac u Argon Audio asortimanu gramofona. Ovdje dobivate plug-and-play rješenje koje izgleda i zvuči kao nešto što bi trebalo koštati tri puta više. Ugrađeni RIAA osigurava da ga možete spojiti izravno na bilo koje pojačalo ili bilo koji set aktivnih zvučnika.

Ugrađen RIAA za jednostavno povezivanje s vašim omiljenim zvučnicima ili pojačalom. Nisu potrebni dodatni uređaji.

Brzo biranje za jednostavno prebacivanje između 33 i 45 o/min.

Unaprijed montiran Audio-Technica AT3600L pickup daje vam odličan zvuk.

Znamo što mislite: sigurno nešto nije u redu s cijenom na ovom gramofonu. Kako bismo vam uopće mogli ponuditi gramofon tako sjajnog izgleda, fantastičnog zvuka po istoj cijeni kao plastični gramofoni iz supermarketa? Pa, to je ono što Argon Audio čini jedinstvenim. Ne razmišljajte o tome – samo prihvatite ponudu i bježite! Obećavamo vam da nećete požaliti.

TT ima tešku, aluminijsku ploču, dolazi već montiran s AudioTechnica MM-pickupom i čak ima ugrađen RIAA. Sada, možda ćete dobiti bolju kvalitetu zvuka u TT-3, ali kada je riječ o čistoj vrijednosti za vaš teško zarađeni novac, TT je teško pobijediti.

TT ne nudi samo izgled, već je i stvarno prikladan izbor. Možete jednostavno prebaciti brzine između 33 i 45 o/min okretanjem kotačića. Postavljanje je super jednostavno. A s ugrađenim RIAA pojačalom, povezivanje s vašim omiljenim zvučnicima je jednostavno.

Ako želite nekoliko dodataka, imamo niz dodatne opreme kojom možete prilagoditi i obogatiti svoj TT.

Šarm vinila

Da, vaš se djed vjerojatno s malo previše entuzijazma poziva na stara vremena. Ali ako postoji nešto što je njegova generacija uspjela, to je njihov izbor fizičkih medija. CD-i, kazete, čudni torrentirani MP3-fajlovi s tipom koji suši kosu u pozadini – svi su došli i otišli – vinil je ostao. To je zato što ima čar smiješno velikih diskova, detaljnog postavljanja igle i nedostatka sveznajućeg AI popisa za reprodukciju koji miješa vašu glazbu, koji danas jednostavno ne možete pronaći nigdje drugdje. Ulaganje u gramofon zaista je ulaganje u vaša glazbena iskustva.