Gramofon ARGON AUDIO TT-3, crni

PROMO od 11.03 - 29.04 uz kupnju gramofona na poklon dobivate ELIPSON četku.

>Pogledaj još gramofona...<

Analogni gramofon na remenski pogon

-Pogon: remen
-Brzine: 33/45 rpm
-Zvučnica: ORTOFON OM5e
-Tanjur: Aluminij
-Postolje: MDF
-Ton ručica: 8.6″ od aluminija
-Efektivna masa ručke: 21,7g
-Dimenzije(VxŠxD): 12,1 x 42 x 35,4 cm
-Težina: 6,4kg
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Nema na zalihi

399,99 

Nema na zalihi

399,99  Cijena za odabrani komplet

Opis

Argon Audio TT-3 gramofon je uređaj koji želite. Lako ga je povezati s vašim zvučnicima ili pojačalom, a svojim će elegantnim dizajnom odmah povećati vaš kulturni status za klasu ili dva.

  • Analogni gramofon na remenski pogon
  • Visokokvalitetna i vrlo lagana aluminijska ruka s odvojivom školjkom za glavu
  • Dolazi s Ortofon OM 5E pickupom

Namjerno analogan

TT-3 je dobro izgrađen gramofon. Namjerno je to jednostavan dizajn: u Argon Audiju su se usredotočili samo na ono što čini razliku u kvaliteti zvuka. To znači da su Ortofon pick-up, postolje, ploča – sve kvalitetni dijelovi koje ćete obično pronaći samo na mnogo skupljim modelima.

U Argon Audiju učinili su sve što je u njihovoj moći da smanje troškove proizvodnje na TT-3 kako biste za svoj novac dobili što je moguće više kvalitete zvuka. Međutim, našlo se mjesta za neke pametne značajke. Na primjer, možete jednostavno prebaciti između 33 i 45 okretaja u minuti jednostavnim okretanjem gumba. Ako želite nekoliko dodataka, postoji niz dodatne opreme koju možete prilagoditi i obogatiti svoj TT-3. TT-3 dolazi već montiran s MM-pick-upom, tako da će vam možda trebati RIAA pojačalo da ga povežete sa stereo uređajem. Srećom, Argon Audio nudi stvarno sjajan model: PHONO1 – RIAA (MM) PRETPOJAČALO.

Šarm vinila

Da, vaš se djed vjerojatno s malo previše entuzijazma poziva na stara vremena. Ali ako postoji nešto što je njegova generacija uspjela, to je njihov izbor fizičkih medija. CD-i, kazete, čudni torrentirani MP3-fajlovi s tipom koji suši kosu u pozadini – svi su došli i otišli – vinil je ostao. To je zato što ima čar smiješno velikih diskova, detaljnog postavljanja igle i nedostatka sveznajućeg AI popisa za reprodukciju koji miješa vašu glazbu, koji danas jednostavno ne možete pronaći nigdje drugdje. Ulaganje u gramofon zaista je ulaganje u vaša glazbena iskustva.