Geneva Touring S+

Hi-Fi slušaonica

PRENOSIVI, RUKOM RAĐENI FM/DAB+ RADIO S HIFI BLUETOOTH® ZVUČNIKOM

-Drajveri: Neodymium
-Frekvencijski raspon: 100Hz-20KHz
-DAB+, FM tuner sa 6 memorija
-Digital Audio Processing
-Pojačalo D klase visokih performansi
-Aluminij/Koža
-Baterija do 20h
-Dimenzije (VxŠxD): 10 x 17 x 4.5 cm
-Težina: 0.8kg
-Dostupne boje: Red, Cognac, White, Black
-Bluetooth 4.1 A2DP
-Ulaz: 3.5mm AUX
-U pakiranju strujni kabel

Dostupnost:

Nema na zalihi

1.790,00 kn

Obriši
Jednokratno: 1.790,00 kn
do 12 rata: 1.790,00 kn 149,17 kn/mj
13-36 rata: 1.897,40 kn 52,71 kn/mj

Opis

Najglasniji najmanji radio na svijetu!

Nova generacija Touring S+ prenosivog DAB+/FM radija sa zvučnikom omogućuje uživanje u omiljenoj glazbi bilo kad i bilo gdje. Savršen za pustolove, isporučuje dramatičan, napredan zvuk glasnoće do 100 dB! S jednim punjenjem baterija užitak traje do 20 sati, sve u kompaktnom kućištu Švicarskog dizajna i kvalitete –  pokupite, spakirajte i svirajte najglasnije!3

Skromna veličina, veliki zvuk

Neka vas skromna veličina ne zavara: kod reprodukcije, Touring S+ može svirati glasnoćom do 100 dB. Dizajniran I znalački podešen za radio, glasovi su reproducirani čisto i bogato. Instrumenti su detaljni i dobro pozicionirani kao da su glazbenici pred vama. Možda je to najmanji DAB+ radio  na tržištu, ali njegov uravnotežen zvuk je u najmanju ruku impresivan.

Elegancija na svakom mjestu

Kad ljudi vide Touring S+ zamijetit će njegov bezvremenski dizajn. Minuciozno projektiranje je trajalo godinama.  Prelijepo obrađen aluminijski gornji dio ukrašen je laserski graviranim dodirnim tipkama, a svaka je direktno povezana s glazbom. Čvrsti aluminijski kotačić za biranje dovršava osjećaj kvalitete. Sve je projektirano i strojno obraženo preciznošću Švicarskog sata.

Osvježavajuće jednostavno

Pritisnite “play” i uživajte u danu: to je jedino što se računa. Dizajnirali smo Touring S+ za što jednostavniju uporabu – opustite se i slušajte. Brzo birajte jednu od šest memoriranih DAB+ ili FM  radio postaja, koristite automatsko Bluetooth® povezivanje za streaming glazbe, ili direktno uključite u 3,5 mm priključak. Dugovječna, snažna punjiva baterija znači da nema potrebe svakodnevno tražiti priključnicu.

Boje za svakoga

Touring S+ se isporučuje u odabranim bojama – za svaku osobnost ili prostor. Odaberite ekološku kožu u crnoj, bijeloj, crvenoj ili boji konjaka.