Prijenosni zvučnik DYNAUDIO MUSIC 7, light grey

Multiroom bežični zvučnik koji se može koristiti i kao soundbar ispod vašeg TV prijemnika

– Driveri: dva 5-inčna basa, dva 3-inčna srednja zvučnika i dva 1-inčna soft-dome visokotonca
– Snaga pojačala: 6 x 50 W za bas, srednjetonac i visokotonac
– Potrošnja energije: 100 W/stand by
– Stopa uzoraka: 32-96 kHz
– Težina: 7,7 kg
– Dimenzije: 201 x 819 x 185 mm
– Frekvencijski odziv: 40 Hz-20 kHz
– Izobličenje: <0.3%
– Vrsta akustičnog kućišta: otvorena kutija

Dostupnost:

Nema na zalihi

7.500,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Ovo je velik zvučnik, te ima strujno napajanje s optičkim ulazom, kao i Music 5. Ima dva 5-inčna basa, dva 3-inčna srednja zvučnika i dva 1-inčna soft-dome visokotonca. Ima čak i HDMI priključak s Audio Return Channel-om pa ga možete koristiti i kao soundbar ispod vašeg TV prijemnika. Značajka Music Now zna točno koju glazbu volite te ju reproducira jednim pritiskom gumba.

Sustav koristi najsuvremeniju digitalnu obradu kako bi „osjetio“ gdje je postavljen. Optimizira svoju učinkovitost (čak i kad ga premjestite) i prilagođava se različitim razinama buke kako bi vaša glazba zvučala čisto na bilo kojoj glasnoći. Spojite ga na telefon, CD player, TV… i slušajte kako god želite.

Izrada

Ovaj inteligentni glazbeni sustav od aluminija „omotan“ u tkaninu izrađen je tako da „osjeti“ svaku prostoriju koristeći prepoznatljivu digitalnu obradu signala tvrtke Dynaudio za automatsku prilagodbu izvedbe kako bi zvučala jednako bez obzira na lokaciju zvučnika u sobi. Može predosjetiti kada se uvjeti promijene, prilagođavajući tonski karakter s izlazom od 300W za jasnoću zvuka čak i kad je prostorija puna ljudi.

 

Dodajte tome činjenicu da je omogućen streaming putem aptX Bluetootha, Wi-Fi-ja, TIDAL-a, Spotify Connect-a, Apple AirPlay-a, USB-a, kao i uključivanje HDMI-ARC priključka (tako da se može koristiti kao soundbar ispod TV prijemnika). I ovaj zvučnik, kao i ostali iz Music linije ima sposobnost „pamćenja“ vaših navika slušanja i automatskog generiranja playliste s vašim omiljenim pjesmama.

Svaki model je dostupan u svijetlosivoj, tamnosivoj, crvenoj i plavoj varijanti, napravljen po mjeri od priznate danske tekstilne kuće Gabriel, a izrađen od visokokvalitetnih materijala, uključujući brušeni aluminij.

Dizajn je tipično danski, tipično visoke kvalitete i tipično inovativan – kao što se i očekuje od tvrtke kao što je Dynaudio.