Akcija!

Denon HEOS Home Cinema Soundbar

5,990.00 kn 4,990.00 kn

Druga generacija popularnog Denon soundbara sa ugrađenim bežičnim modulom u subwoofer

Dostupno uz narudžbu

Opis

HEOS HOMECINEMA HS2 

HEOS HomeCinema HS2 bežični soundbar i subwoofer daju snagu i dubinu vašim omiljenim filmovima, glazbi i igricama. Ima dvostruko pojačane središnje woofere i visokotonce s naprednom DSP obradom, te HDMI ulaz i izlaz s Audio Return Channel-om za povezanost s vašim TV-om i  to samo jednom žicom.

Formati Dolby Digital, Dolby Digital Plus i DTS omogućuju impresivan zvuk. Slušajte vaše omiljene glazbene servise putem AirPlaya ili Bluetootha. Također je omogućen hands-free streaming glazbe uz Amazon Alexa glasovnu kontrolu. Putem opcije HEOS HomeCinema Entertainment Skill izgovarajte svoje glasovne naredbe.

BEŽIČNI SUBWOOFER

Bežični subwoofer ima digitalno pojačalo s Class D digitalnim pojačanjem za duboki bas. Reprodukcija zvuka visoke rezolucije vaših omiljenih audio zapisa omogućena je putem vaše mreže ili direktno s USB-a, a podržane su WMA, WAV, ALAC i FLAC datoteke. Dvostruki soft dome visokotonci s neodimijskim magnetima isporučuju vrlo visoke tonove sa širokom disperzijom.

Napredna DSP obrada sadrži snažan 32-bitni motor (400 mHz), a isti procesor nalazi se u premium Denonovim AV receiverima. HEOS-ov dinamični bas boost osigurava naprednu frekvenciju i dinamički raspon za isporuku dubokih i čvrstih basova dok se u isto vrijeme sprečavaju distorzije.

Također su poboljšani dijalozi tj. vokalna razumljivost u filmovima i televizijskim emisijama. HS2 ima koaksijalne i optičke digitalne ulaze, kao i AUX-in za žičani analogni stereo ulaz, kao i IR opciju za kontrolu soundbara uz pomoć daljinskog upravljača.

HEOS TEHNOLOGIJA

HEOS tehnologija omogućuje vam uživanje u omiljenoj glazbi u bilo kojoj prostoriji vašeg doma. Slušajte istu pjesmu u svakoj sobi ili različitu pjesmu u svakoj povezanoj prostoriji – izbor je vaš. Uživajte u glazbi sa servisa kao što su Spotify, SoundCloud, Tidal, Napster, Deezer ili s vaših lokalnih glazbenih datoteka. Uz dodatne HEOS uređaje, poput receivera koji podržavaju HEOS, možete reproducirati svu vašu glazbu u jednoj sobi ili u više njih.

Uz pomoć vlastitog glasa streamajte s vaših omiljenih glazbenih servisa na ovaj uređaj koji podržava HEOS. Zatražite od Alexe da reproducira glazbu s Pandore, Spotifyja, Amazon Music-a i još mnogo toga. Prebacujte ulaze, kontrolirajte glasnoću, pauzirajte glazbu, reproducirajte sljedeću pjesmu – i to sve vlastitim glasom.

ALEXA VOICE CONTROL

Za streaming s Alexom, otvorite aplikaciju i kliknete na „Skills“ te uključite HEOS Home Entertainment, zatim idite na Smart Home u izborniku Alexa aplikacije, odaberite Uređaje i pronađite ih ili recite Alexi: „Nađi moje uređaje.“ Uz pomoć Alexe i HEOS Home Entertainmenta možete streamati svoju glazbu na ovaj uređaj kao i na bilo koji drugi koji podržava HEOS.

HEOS tehnologija unutar HEOS HomeCinema omogućuje vam streaming vaše omiljene glazbe bežično unutar kuće na bilo koji uređaj koji podržava HEOS poput primjerice, HEOS zvučnika.