Centralni zvučnik DALI OBERON VOKAL, crni

dali
Jamstvo: 5 godina

-Serija: OBERON
-Frekvencijski raspon: 47Hz-26kHz
-Osjetljivost: 89.5dB
-Impedancija nominalna: 4 Ohm
-Preporučena snaga pojačala/receivera: 25-150W
-Frekvencija skretnice: 2600Hz (dvosmjerna)
-Pogonske jedinice: 1x29mm visokotonac, 2x 5.25″ srednjetonca
-Bass reflex kučište 46Hz
-Preporučena udaljenost od zida: 0-50cm
-Dimenzije(VxŠxD): 161 x 441 x 295 mm
-Težina: 7.45kg
-Uključeno u pakiranje: zvučnik, priručnik, gumeni podlošci (nogice), prednja maska
-Stranica proizvođača : >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

399,00 

Na zalihi

Jednokratno: 399,00 €
do 12 rata: 399,00 € 33,25 €/mj
13-36 rata: 422,94 € 11,75 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

OBERON VOKAL pruža precizne, jasne i detaljne zvučne performanse bilo da je riječ o filmovima ili glazbi. Osmišljen je kako bi se savršeno nadopunjavao i kombinirao s bilo kojim zvučnicima u OBERON seriji tvoreći pritom kompletan surround sustav. U njemu se nalazi 29 mm ultralagani meki visokotonac i dva 5.25″ SMC drivera od drevnih vlakana. Pozicioniranje bassa na prednjoj ploči kabineta pruža različite mogućnosti postavljanja u TV prijemniku.

KONUS OD DRVNIH VLAKANA
Precizan, detaljan zvuk
OBERON VOKAL koristi dva 5¼” bas/srednjotonca drajvera s našom vlastitom finom papirnatom masom i kompozitnim materijalima ojačanim drvenim vlaknima. Zajedno, oni stvaraju čvrstu, laganu strukturu koja radi s surroundom s niskim gubicima i pauk ovjesom za reprodukciju najsitnijih detalja s točnost i transparentnost.

SMANJENJE ISKRIVLJENJA
Smanjenje izobličenja pomoću Soft Magnetic Compound
Korištenje našeg prepoznatljivog mekog magnetskog spoja (SMC) u OBERON VOKAL-u uvelike smanjuje mehaničko izobličenje uzrokovano histerezom i vrtložnim strujama. Rezultat je sustav magnetnog motora s drastičnim smanjenjem izobličenja trećeg reda koji daje produženi užitak slušanja, opušteno srednjetonsko područje i iznenađujuću količinu detalja za svoju klasu.

PREDIZIMIRANA MEKA KUPOLA
Smanjenje izobličenja uz povećanje osjetljivosti i snage
Predimenzionirani ultra-lagani visokotonac s mekom kupolom od 29 mm posebno je razvijen za seriju OBERON, kombinirajući dokazane tehnologije iz naših drugih DALI zvučnika s novim značajkama. Značajke kao što su sposobnost visokotonca da generira viši zvučni tlak s manjim odstupanjem glasovne zavojnice za bolju kontrolu i optimizirana prednja ploča inspirirana našim serijama OPTICON i RUBICON koja stvara najbolje moguće radne uvjete za meku kupolu. Za vas se ova poboljšanja prevode u prošireni frekvencijski odziv, široku disperziju i nisku boju.

KRUTI ORMAR
Izuzetno kruto kućište praktički eliminira rezonanciju
Ormarić OBERON VOKAL izrađen je od CNC strojno obrađene MDF ploče visoke gustoće obložene pažljivo odabranim visokokvalitetnim vinilom. Čvrsti spojevi s unutarnje strane kućišta dodaju dodatno pojačanje, što praktički eliminira rezonanciju kućišta koja zvuku dodaje neželjenu boju.