-110,00 

Aktivni zvučnici Q ACOUSTICS M20, crni

qacoustics
Jamstvo: 5 godina
Katalog Srpanj akcija od 01.07. - 28.07. ili do isteka zaliha.

>Pogledaj još akcijskih proizvoda...<

-Frekvencijski odziv: 55Hz – 22kHz
-Crossover frekvencija: 2.4kHz
-Bluetooth 5.0 ( aptX, aptX HD, aptX Low Latency, SBC i AAC kompatibilnost)
U-lazi: USB, digitalni optički, stereo RCA, 3.5-milimetarski
-Snaga: 2 x 65 W
-Tip kabineta zvučnika: dvosmjerni bas-refleks
-Dimenzije: 279 x 170 x 296 mm
-Težina: 5.1 kg – pasivni zvučnik, 5.5 kg – zvučnik na napajanje
-Stranica proizvođača: >Link<

Dostupnost:

Na zalihi

Original price was: 549,99 €.Current price is: 439,99 €.

Na zalihi

Jednokratno: 439,99 €
do 12 rata: 439,99 € 36,67 €/mj
13-36 rata: 466,39 € 12,96 €/mj

*Za kupnju na rate iznos košarice mora biti jednak ili veći od 66,36€ (500kn).

Opis

Fleksibilni HD audio sustav M20 sastoji se od jednog zvučnika za napajanje i jednog pasivnog zvučnika koji zajedno čine stereo kombinaciju koja osigurava fokusiran i snažan stereo zvuk i preciznu zvučnu pozornicu po kojoj je brand Q Acoustics prepoznatljiv. S ugrađenim pretpojačalom i pojačalom s digitalnim napajanjem od 64 W snage, M20 nudi bežično audio rješenje bez suvišnih dodatnih komponenti.

Sustav sadrži aptX HD Bluetooth povezivost za bežični streaming zvuka visoke rezolucije (sve do 24-bit/48kHz) s uređaja kao što su pametni telefoni, tableti, prijenosna računala, mrežni streameri, a svestrani M20 također sadrži niz ulaznih priključaka za povezivanje igraćih konzola, TV-prijamnika, gramofona, CD playera ili prijenosnih glazbenih playera. Ima i izlaz za subwoofer u situacijama kada vam je potreban snažan bas.

Oslanjanjući se na audio inovacije iz nagrađivanih serija pasivnih zvučnika, M20 sadrži naprednu tehnologiju pogonskih jedinica, vlasničku internu P2P tehnologiju (Point to Point) te elegantan, klasičan dizajn koji stvara pristupačno bežično stereo iskustvo visoke rezolucije kao nijedno prije. Napredna tehnologija pogonskih jedinica dizajnirana je za stvaranje niskih izobličenja i precizan stereo zvuk.

Pokreće ga ugrađeno pojačalo snage 64 W, s 22-mm visokotoncem koji je odvojen kako bi se smanjile sve unutarnje vibracije koje mogu negativno utjecati na zvuk, a 125-mm srednjetonska/bas jedinica i bas-refleks priključak u svakom zvučniku u kombinaciji daju izuzetno uravnotežen zvuk. Od dubokih i nijansiranih niskih frekvencija pa sve do oštrih visina te sa živopisnim i detaljnim srednjetoncem, uz M20 sustav slušanje glazbe je i dinamično, ali i stabilno.

Sustav je jednostavan za postavljanje te će uvijek pružiti maksimalne performanse bez obzira gdje ga smjestite u prostoriju. Opremljen je EQ prekidačem uz pomoć kojeg sustav prepozna smještaj zvučnika (je li postavljen u kut, uza zid ili unutar slobodnog prostora) čime se postiže vrhunska digitalna obrada zvuka i optimizacija zvučnih performansi.