Slušaonica

Ekran HI-FI studio

U našem prostoru na adresi (poslovnica J.J.Strossmayera 12) možete čuti i vidjeti uređaje renomiranih proizvođača audio-video opreme. Napominjemo da je potrebno rezevirati termin za slušanje putem telefona ili emailom. Moguće je dogovoriti termine samo u radno vrijeme poslovnice. Za sve dogovorene termine osigurano je besplatno parkirno mjesto.

Slušanje je neobavezno, odnosno niste obavezni izvršiti kupnju.

Od izbora za slušanje sve ono što nam je trenutno raspoloživo u poslovnici i nije moguće poslušati proizvode koji se rade po narudžbi!

Zvučnici – bluetooth, multiroom, aktivni, soundbar, instalacijski, samostojeći, bookshelf, centralni i subwoofer zvučnici.
Audio – stereo pojačala, AV receiveri, stereo receiveri, cd playeri, network playeri/streameri, gramofoni, slušalice
Audio oprema – mogu se poslušati razni: interkonekcijski kablovi, zvučnički kablovi, hdmi kablovi
Video – televizori
Vlastita oprema – moguće je ponijeti svoju opremu, neke od kombinacija:
-vlastito pojačalo + slušanje na našim zvučnicima
-vlastiti zvučnici + slušanje na našem pojačalu
-vlastiti zvučnički kablovi + slušanje na našem pojačalu i zvučnicima
-vlastiti izvor (cd, gramofonska ploča, zbirka glazbe, media player i slično)
Iznad navedene opcije su samo primjer, sve radimo u dogovoru sa Vama.

Zašto moram rezervirati termin?
-djelatnik će Vas dočekati spreman
-željena oprema/kombinacija će biti spojena/podešena i spremna za slušanje
-odvojeno vrijeme samo za Vas, bez ometanja

Treba li mi slušanje, zbog čega?
Pročitali ste hrpu recenzija i sve Vam se pomješalo? na pravom ste mjestu. Volimo reći da se audio oprema kupuje “ušima”, a svi imamo drugačije “podešene” uši. Tekstualna recenzija ne može nikada 100% dostojno prenijeti stvarno stanje (zvučnu sliku) a i takav oblik recenzije je podložan subjektivnim dojmovima autora (preferiranju) određenih brendova i opreme. Postojeći klijenti često nakon slušanja kod nas jasno i glasno kažu kako su recenzije bile totalno u krivu te im je slušanje otvorilo oči, spasilo da kupe krivi proizvod ili novac potroše za nešto što ne paše uhu i novčaniku. Naši djelatnici poznaju robu koja je u asortimanu a istu su poslušali više puta te jako dobro znaju koja se kombinacija uređaja odlično slaže kažemo “voli”. Pozivamo Vas da dogovorite svoj termin, odvojite sat-dva vremena te si odaberete najbolji audio baš za Vas!

slušaona 2